Wat is SEO?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is de parapluterm voor alle methoden die je kunt gebruiken om de zichtbaarheid van jouw website en de content ervan op zoekmachineresultatenpagina’s (SERP’s) te kunnen waarborgen.

De methoden variëren van alle technische praktijken die je achter de scènes op je website kunt bereiken (we verwijzen hiernaar als ‘on-page SEO’) tot alle promotionele praktijken (‘off-page’ benaderingen) die je kunt gebruiken om de zichtbaarheid van je site te verhogen (link-building, social media marketing).

Als we het over zichtbaarheid hebben, bedoelen we hoe hoog jouw website in de SERP verschijnt voor bepaalde zoektermen in ‘organische’ zoekresultaten. Organische resultaten verwijzen naar die resultaten die vanzelf op de pagina verschijnen, in plaats van in de betaalde secties.

Door voor sterke site-architectuur te zorgen en heldere navigatie te bieden, zullen de zoekmachines jouw site snel en gemakkelijk kunnen indexeren. Nog belangrijker is dat dit bezoekers ook een goede ervaring geeft met het gebruik van jouw site en het zal ze aanmoedigen om jouw site vaker te bezoeken. Het is de moeite waard dat Google ook steeds meer aandacht besteedt aan de gebruikerservaring, denk hierbij aan mobiele optimalisatie en de snelheid van de site.

Het landschap van SEO verandert snel en daarom ben ik hier om jou te helpen om je over het onvoorspelbare terrein te kunnen navigeren. Of het nu gaat om een ​​nieuwe wijziging in het algoritme van Google, het optimaliseren van zoekmachines of om de nieuwste versnelde mobiele pagina-technologie te implementeren.

No results found.