Wat is Pay Per Click (PPC)?

Pay-per-click is het model dat de meeste platforms en kanalen gebruiken wanneer ze het bedrijven mogelijk maken om bij hun te adverteren. Of het nu gaat om een ​​zoekmachine of een sociaal kanaal, de adverteerder betaalt elke keer dat een gebruiker op een gesponsorde link of een advertentie klikt.

Op de zoekmachine resultaten pagina (SERP) kun je er tegen betaling voor zorgen dat je website in specifieke delen van de resultaten komt. Deze betaalde advertenties staan ​​normaal gesproken bovenaan een SERP, aan de rechterkant van de pagina of in een aparte ‘Shopping’ sectie.

De grote zoekmachines verdienen het merendeel van hun inkomsten uit reclame. Dit gaat in de meeste gevallen via Google AdWords, Bing Ads of Yahoo Gemini.

Steeds vaker zie je betaalde zoekadvertenties op SERP’s en sociale kanalen en dit zal in de nabije toekomst ook zo blijven. Dit betekent dat je deze mogelijkheid in jouw voordeel moet gebruiken, vooral als jouw site nieuw is en je met de huidige zoekmachine optimalisatie strategie (SEO) moeite hebt om aanwezigheid op de SERP’s te bereiken.

En dit hoeft je echt geen fortuin te kosten. Zolang je een grondig zoekwoordonderzoek uitvoert en een aantal fantasierijke tactieken gebruikt, kunnen betaalde zoekresultaten voor zelfs de kleinste niche websites een effectieve inkomstenstroom zijn. Hier kom ik in beeld om je het inzicht te geven en de begeleiding te bieden, die je nodig hebt om te kunnen slagen in dit competitieve marketinggebied.

No results found.